Flyttade in på neonatal

Då bor jag på neonatal nu då. Lite närmre mitt lilla hjärta och goare säng. Ingen mera gratis mat men tv på rummet och framförallt närmare Julle väger upp det hela :)

Fick en kommentar där någon såg fram emot storyn och bilder från händelsen, men någon kamera hann vi inte få med oss kan jag säga så de bilder som finns i de jag tagit med telefonen på prinsen. Jag tänkte jag skulle orkat skriva en slags förlossnings berättelse nu när kag varit borta och sagt godnatt till honom men jag är helt slut. Det är SÅ sövande inne på Julius rum. Han ligger inne på övervakning eller vad dom kallad det och där inne är det riktig mysbelysning och alla maskiner har så sövande ljud. Det är tydligen meningen att man ska somna där inne säger dom. :)
Det är jag och en till som har våra barn där. Hon har rummet bredvid mig och kommer nog att få bo här en månad eftersom dom fick ta ut hennes lilla dotter redan i v 34. Där snackar vi liten tjej! 

Julius värden ser bra ut nu. Nu ska vi bara våga trappa ner på droppet och se om blodsockernivåerna vill hålla sig där dom är. Sedan vill dom även få honom att äta var tredje timma istället för varannan som han gör nu. Vi kommer med andra ord få stanna ett par dagar till. 

kanske får ni höra en "förlossningsberättelse" i morgon. Jag orkar inte skriva någon roman utan det får bli va det var, en snabb story! ;) 

Nu måste jag sova. Godnatt!

Julius fick på sig en liten nätmössa som gjorde att hans ansikte såg svullet ut, han blev plötsligt så himla lik Lexus ;)